Terug naar overzicht

ScancoveryTrial voorbereidingen zijn gestart !

Het Nije Huis een van de drie goede doelen van de Scancovery Trial 2015! 

 

Het Nije huis werd eerder dit jaar al verrast met de mededeling dat we éen van de drie goede doelen zijn in 2015 en gaande weg het jaar werd steeds meer duidelijk wat dat inhoudt en hoe groot de impact is! 

 

Zo zo werden ze verrast door 3 teams van Supershortlease die besloten ook voor ons te gaan rijden en de Nije kerels ( die de vorige editie voor ons huis reden en ons in de picture zette) gaan ook komend jaar zich weer inzetten voor ons inloophuis! 

 

Van  zoveel hulp en aandacht zou je bijna verlegen worden en het is ook zo bijzonder welkom! 

Niet alleen omdat het dit jaar financieel een zwaar jaar is en we alle vormen van hulp goed kunnen gebruiken, maar ook omdat dit een prachtig platform biedt om ons werk onder de aandacht te brengen en de drempel naar ons inloophuis te verlagen.

 

We wilden ook zelf heel graag actief helpen en de teams ondersteunen en toen bleek dat elk goed doel een gratis inschrijving kreeg was de keuze snel gemaakt; we gaan zelf mee en vanuit het Nije Huis actief alle teams steunen met een back-office en een Scandinavische week tijdens de scanct!

 

Maar wie moest er in de auto? 

Ze heeft er lang over moeten denken, het is immers niet niks..een barre tocht van 7000km in 7 dagen... Maar met de hulp van Ernst Olde Riekerink en gesterkt door de mannen van de andere teams durft ze het aan...wie?

Initiatiefneemster van het Nije huis, Debby Nijenhuis, zal op 3 januari in de auto stappen.

 

Binnenkort op deze site meer aandacht over de scancovery Trial.

Wil je alvast meer lezen? Klik op www.scanct.nl

 

 

 

Meer nieuws