16 september 2012, Twente Beweegt!

16 september is de tweede editie van Twente Beweegt.

Samen met MPM, Stichting FBK Games en met vele sponsoren bewegen wij en we hopen dat iedereen mee beweegt!

Bewegen kan door te wandelen, fietsen, rennen, estafette, nordic-walken enz. maar je kunt ook maatschappelijk bewegen door een actie op te zetten waarmee je geld genereert voor het Nije inloophuis!

Samen met Just Giving hebben we een fantastische Growd Funding pagina opgesteld waarop iedereen kan inschrijven!.

Het is een menugestuurd programma dat makkelijk zelf in te vullen is maar mocht het je niet lukken dan helpen we graag!

Elke woensdagochtend ( 10 tot 12 uur)  zitten we vanaf nu klaar met pc en telefoon om te helpen en je kunt binnenwandelen of bellen met 074-2772772 of mailen naar sponsoring@denijestichting.nl

Klik hieronder om direct te beginnen!

Voor bedrijven klik hier

Particulier klik hier