Workshop De magische Stad

Om de maand is Diane Boerrigter Snijders, teken- en schildercoach, tekentaaldocent en beeldend kunstenares, in de Nije Hoeve voor een fijne creatieve workshop.

Vandaag is het thema "De Magische stad" - in de stijl van kunstenaar Hundertwasser

Hundertwasser was een Oostenrijkse kunstenaar en architect. Hij maakte en ontwierp kleurrijke schilderijen en gebouwen die allemaal gemeen hadden dat ze niet bestonden uit rechte lijnen. Bij deze kunstenaar kan het niet fout gaan!. Zijn organische lijnen en vormen inspireren ons tot een speels en kleurrijk kunstwerk. We werken o.a. met ecoline.

Wanneer: dinsdag 11 april 2023
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Voor wie: iedereen die geraakt is door kanker
Kosten: 4 Nije Strippen