Workshop Lady in Gold

Om de maand is Diane Boerrigter Snijders, teken- en schildercoach, tekentaaldocent en beeldend kunstenares, in de Nije Hoeve voor een fijne creatieve workshop.

Vandaag is het thema "Lady in Gold" - in de stijl van kunstenaar Gustav Klimt

Hij werd wel de Golden Boy genoemd, deze Weense kunstenaar die vrouwen adoreerde en ze ook veel schilderde. Zijn beroemdste werk is "De Kus". Een tijdlang gebruikte hij veel bladgoud in zijn werken. We maken een eenvoudige afbeelding van een vrouw (portret of staand) waarbij we details over laten aan de verbeelding zoals lange gewaden, rijkelijke ornamenten en uitbundige kapsels. Ook deze workshop is geschikt als je van je zelf vindt dat je niet kunt tekenen/schilderen. We bouwen het in stapjes op. We maken dit werk op een paneeltje.

Wanneer: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Voor wie: iedereen die geraakt is door kanker
Kosten: 4 Nije Strippen