In 2009 is er bij mij borstkanker geconstateerd. Destijds heb ik mijn verhaal bijgehouden op blogs via Hyves. Vanaf 2014 heb ik een terugblik gegeven op al deze blogs. Dit heeft tot resultaat gehad dat ik in april 2017 een mooi boek uit kon geven. In dit boek lees je niet alleen mijn persoonlijke verhaal maar geef ik ook tips en andere praktische informatie. Ondanks dat het een heel aangrijpend verhaal is, straalt het boek ook positiviteit, hoop en kracht uit.

Bij mij rees gelijk het idee om het boek ook via de Nije Stichting te verkopen zodat ik hen op deze manier ook een financieel steuntje in de rug kon geven. Ik ben een paar jaar geleden met de Nije Stichting in aanraking gekomen door hier als vrijwilliger te gaan werken. Het Nije Huis voelt als een warm bad waar iedereen welkom is!

LET OP: HET BOEK HIER NIET BETALEN MAAR BESTELLEN VIA:

Je ontvangt dan van mij meer informatie over hoe je het boek in jouw bezit krijgt ÉN over de betaling. Als jouw geld op mijn rekening bijgeschreven staat maak ik

€ 5,00 over naar 'Het Nije Huis'

Wil je het boek niet hebben maar wél mijn actie steunen? Dan mag je op de doneerknop klikken en een bedrag overmaken!

Tussenstand donaties € 25

Uw donatie

ditveld
Bedrag *

Berichten

€5
— Ellen Wissink
€20

ik wil heel graag het boek wat je hebt geschreven kopen! en ik vind je een top vrouw! ik heb heel veel respect voor jou en iedereen die met deze rot ziekte te maken hebben of hebben gehad!

— Marianne Pierik