14 december is er in Winterworld Hengelo een gezellige Benefiet Bingo met Gooise prijzen!

Ontvangst is op 19.00 uur en de eerste bingo ronde start rond 19.30

De entree-kaarten zijn 50,- en dat is inclusief een welkomstdrankje en warme en koude hapjes én een bingokaart waar je de hele avond mee kunt spelen!

Opbrengst van de bingokaarten zijn 100% voor het goede doel: de Nije Stichting.

2x ski-of snowboard lessen voor 2 personen bij SnowiseSports Indoor Ski en Snowboard Twente tvwv 128,-
Gem Kingdom jewelry van Rosee Fashion&Styling twv 189,95
Shawl van No. 5 by MM twv 160,-
VIP compasscafe van De Trainingsboerderij twv 350,-
romantic diner for Two bij Fellini

verwenarrangement van Mufide tov 90,-
4 x personal training 1 maand en 2 x bonnen voor 3 maanden totaalwaarde: 897,40 van fit20 Hengelo fit20 Oldenzaal fit20 Enschede fit20 Almelo
eetbon van Kreta Almelo twv 150,-
tandenbleken bij Tandarts Soons twv 250,-
jaar lidmaatschap IJs /inlinehockey vereniging Twente Blue Caps twv 520,-
Victorinox Horloge van movements watch service twv @599,-
volledige acrylset incl lakken en massage van NAIL CARE twv 65,-
botox of fillers van Robert Schoemacher twn 400,-
make-over van Assink Pure Identity twv 212,50
total body scan van Prescan Nederland twv 1090,-
permanente Make-Up behandeling van Permanent Make-up Beautiful by Elise twv 299,50
3 maanden sporten bij Corpus Milon Clubs
6 gangendiner voor 2 personen bij Restaurant Het Koetshuis

bovenstaande prijzen alleen al zijn het waard om nog vlug een entreekaart incl. Bingo kaart, welkomstdrankje en hapjes te kopen.
maar het mooie is dat je door te komen de Nijestichting helpt om iedereen die met kanker geconfronteerd is ( geweest) te helpen .
een mooiere win-win is er bijna niet te bedenken toch?
voor de volledige transparantie; 40 euro per entreekaart is volledig voor de stichting. Extra kaarten à 15,- zijn , zolang de voorraad strekt, op de avond zelf bij gekocht en dat is 100% voor de stichting.

Bingo met Gooise prijzen is bij wet op kansspel verboden mits er een vergunning is. De vergunning is aangevraagd en verkregen en alles gaat volgens de richtlijnen die we moeten volgen.
onder de 18 jaar mag er daarom helaas niet meegedaan worden aan de bingo. ( gelukkig is er een geweldige schaatsbaan en voldoende vertier bij WinterWorld-Twente voor deze doelgroep)

op tafel zullen we bestelformulieren neerleggen zodat iedereen alvast de heerlijkenNijebollen kan bestellen voor oud en nieuw bij Oliebollenkraam Winterworld. 20% van de opbrengst is voor de Nije stichting.
Al eerder zin in lekkere oliebollen ? Ze zijn dagelijksnvers verkrijgbaar bij #winterworld #oliebollenkraam

al deze acties zijn opgezet door de Nije stichting in samenwerking met Club Merlijn voor de lekkere hapjes, @winterworld voor de ruimte en het schoolschaatsen , de oliebollenkraam en kan mogelijk gemaakt worden dankzij de gemeente Hengelo en alle sponsoren die belangeloos alle prijzen beschikbaar hebben gesteld. Speciale dank ook aan Gert Valk de belangeloos komt zingen terwijl hij zelf jarig is. Dank aan Freddy Scheffer die ons als goed doel omarmt heeft en z'n best doet met z'n hele team om ons te steunen waar mogelijk. Dank aan Jurgen Wiggers die het er ook maar druk mee heeft en aan Thomas Goorhuis die altijd garant staat voor de beste catering en ons altijd matst met de prijs omwille van het goede doel. ( ook Nije Open wordt altijd door hem en tijd team tot in de puntjes verzorgd)

de actie is opgezet om extra geld en aandacht te generen voor De Nije Stichting en gekoppeld aan de ScanCoveryTrial. #scanct wordt 6 januari gereden en team 11 (Debby Nijenhuis en Marcel Brands) hebben een gratis deelname gekregen om daarmee zoveel mogelijk aandacht en geld op te halen voor De Nije stichting en Het Nije Huis.
5 andere teams hebben zichzelf ingeschreven en ook de Nije stichting uitgekozen als goed doel Bo Skov Leon Oude Nijhuis Steven Soons Percy Thio Alwie Nieuwenhuis Herman munster Harrie Klumpers Henk Boswinkel Eric van Droffelaar Niels Kluitman zullen ook 6 januari de barre tocht voor ons warme huis rijden.
6 auto's zijn gewraps door 1 & al reclame bv en zijn te volgen via Geotrack Telematics B.V.. In februari wordt alles uitgezonden door RTL 7 en het wordt gepresenteerd door Sander Janson .

last but not least; dankjewel Wilfried Giesen en Linda Giesen voor deze mooie kans om ons te profileren via de #scanct en dat we allemaal dit prachtige avontuur mogen aangaan voor het goede doel!
Voor mij, Debby , persoonlijk de kers op de taart....van ct-scan naar Scanct !
de Lofoten .... We kijken er naar uit!

Wil jij kaarten bestellen? dan kan hiernaast via de ideal module.

Schrijf bij de opmerkingen jouw naam en indien je voor meer mensen betaalt, wie er met je meekomen. Wij zetten je dan op de gasten lijst en dan kunnen we de 14e direct met de gezelligheid beginnen!

Benefiet Bingo kaarten bestellen

Uw gegevens

ditveld
Bedrag *

Berichten

-  Michel leussink
-  marcel
-  Chiara hakkers
Ook graag een bingokaart kom ik gezellig met Bianca mee :-)
-  Marcel Leusink
Tot morgenavond bij de BINGO! We hebben er zin in! XXX
-  Bianca Leusink
Graag bij fleur kluinhaar 1 bingo kaart
-  Sabine gerritsen
-  Gabrielle koster
1 bingo kaart. En ik schuif wel ergens aan!
-  Rita Jaspers
2 bingokaarten
-  Herman en Wilma Munster
2 kaarten voor de Bingo
-  Andre Pen - Geotrack
Loes Debbink Ik schuif wel ergens aan.
-  Loes Debbink
-  Rachel Denneboom
-  danielle
Bij Fleur en Bpt
-  Leonic Wennink
2 kaarten aub en graag VIP-tafel samen met Sander B. en de meisjes van BPT
-  Rudy Kesler
Aan tafel met Gabrielle Joke Chantal
-  Sander boschker
Tafel Leon oude Nijhuis
-  Philip Goedvolk
Aan tafel met team 62
-  Soons
Ook maar eens een gokje wagen.
-  Marcel Brands
Een gezellige tafel met Jolien en Fleur!
-  Gilda Spinosa
1 kaart tafel van Fleur :))
-  jolien moldovan
1x kaart