Op zaterdag 21 oktober wordt in Haaksbergen een HAAKstafette georganiseerd in Theater De Kappen.

Je kunt je vlaggetjes die dan nog niet zijn ingeleverd meebrengen; als je dat wilt kun je een nieuw bolletje garen meenemen. Er is gesponsord garen van PHILDAR, SCHEEPJES en BROUWER en er zijn restjes beschikbaar.

De Nije Stichting zal ook vertegenwoordigd zijn.

- Er is een Haakcafé (natuurlijk!). Breng je garen en haaknaald mee en haak aan, in , mee!

- Er is een Naaicafé zodat je live kunt zien hoe de vlaggetjes aan (ook gedoneerd!) band worden gezet;
- Er is een Nije Café; inloop voor een kop koffie of thee met wat lekkers
- Er zullen diverse info-stands zijn;

- Er zijn boeken en tijdschriften te koop;

- Er worden zelfgemaakte poppen en beesten te koop - opbrengst = 100% voor de Nije Stichting en de nieuwe Nije Hoeve;
- Er zijn verschillende optredens; onder meer in de ochtend tussen 10:00 en 12:00 uur zijn er twee sets van de Larens Accordeonvereniging;
- Er zullen diverse manieren zijn waarop gedoneerd kan worden, overal staan spaarvarkens waar je je bijdrage kunt leveren;
- Er komt een koffie-corner;
- Er komt een intekenlijst voor delen van de originele vlaggenlijn (Nije Stichting)
- Er zal een intekenlijst komen voor het Guinnesbook of World Records waar dit wereldrecord in komt te staan (Boek & Buro Haaksbergen);
- Voor basisschoolkinderen is er een leuke actie: voor ieder kind dat een zelfgemaakt vlaggetje komt inleveren is er een gratis pannenkoek en hebben we een Workshop sleutelhangers maken. Deze sleutelhangers kunnen worden verkocht en met de opbrengst komt De Nije Hoeve weer een beetje dichterbij.

- Er komt vast nog meer bij dus houd ook Facebook goed in de gaten.

Toegang is gratis; de koffie en thee kunnen in het Theatercafé tegen een gereduceerd tarief worden gekocht.

Zet dus 21 oktober in je agenda en verras de Nije Stichting met een gigantisch aantal nieuwe vlaggetjes!

Tussenstand donaties € 871,30

Uw donatie

ditveld
Bedrag *

Berichten

€250

Donatie Maats Beheer voor Haakstafette .

— Maats beheer
€384

Door de Nije stichting verkocht aan spullen tijdens de Haakstafette op 21-10-17.

— De Nije stichting

Opbrengst Haakstafette 21-10-17 Veel succes met de actie