We zijn bijzonder onder de indruk van Semih en Pepijn! Ze kwamen een kijkje nemen bij de bouw en Debby moest ze helaas vertellen dat het nu te gevaarlijk was om op het terrein te komen en legde uit wat er gebouwd gaat worden en waarom. De jongens waren zo enthousiast dat ze graag een steentje wilden bijdragen en gingen een leuke actie verzinnen. Voor deze mini-ambassadeurs zetten we dan ook graag een speciale actie-pagina op!! Hieronder het verhaal van Semih en Pepijn, ze hebben het helemaal zelf bedacht en de actie ook. Wil je hen een duwtje in de rug geven? Je kunt hier ook uit hun naam een donatie doen. Zet dan bij de opmerkiingen een verhaaltje aan hun gericht, dat maakt het voor hen ook extra leuk ;-)

Dankjewel Semih en Pepijn...we zijn echt heel dankbaar voor jullie hulp en vinden het een fijn idee dat jullie de Nije hoeve ook zo goed in de gaten houden!

Het verhaal van de jongens:

Wij zijn Semih Cimen (12 jaar) en Pepijn Snijders (9 jaar). Semih zit op de groep in Hengelo bij Ambiq (naschoolse dagbehandeling) en Pepijn woont hier in de wijk

Wij vonden het altijd erg leuk om bij de oude boerderij te spelen.

Helaas mocht dit niet meer, omdat het op instortingsgevaar stond.

Wij hoorden dat ze een nieuw pand gingen bouwen voor mensen met kanker.

Wij vonden dit erg indrukwekkend en wilden graag helpen.

We hebben samen bedacht om flessen in te zamelen voor de Nije stichting.

We gaan langs de deuren en vragen of mensen nog lege flessen thuis hebben of eventueel geld.

We hebben al tassen vol flessen opgehaald en weggebracht naar de winkel.

Wij vinden dit erg leuk om te doen.

Tussenstand donaties € 426

Uw donatie

ditveld
Bedrag *

Berichten

€161

Samen opgehaald met de flessen-inzameling voor de Nije stichting!

— Semih en Pepijn

Goed bezig jongens!!

— Jolieke
€20

Hoi Semih en Pepijn, Wat gaaf dat jullie dit doen! We hopen dat jullie heel veel geld ophalen voor het goede doel. Groetjes, DaniŽlle, Loraine, Siska en Luc

— DaniŽlle, Loraine, Siska en Luc

Go boys Go!

— ico jongerden
€10

Toppers, oma Ingrid en Opa Bert zijn trots op jullie.

— Bert Boes

Goed zo jongens en ga zo door. We zijn super trots Opa en Oma van Pepijn

— Yvonne Snijders

Goed bezig!

— Geertje & Sander

Goed werk!!

— C en P
€5

Goed van jullie jongens, veel succes.

— van Essen
€10

jullie zijn twee geweldige kanjers

— Marianne

Donatie Nije stichting

— Hilde Lasonder
€15

Wauw grote toppers zijn jullie,,, ben heel trots op jullie!!❤❤ hartjes van goud hebben jullie💙💙 Dikke kus mama en papa van semih!

— Joyce en Yusuf

Goed bezig jongens! 😎

— Boudewijn Boes
€10

Geweldig jongens dat jullie zelf een actie op touw hebben gezet. Ik wens jullie heel veel succes. Toppie.

— Wilma Wes

Toppers❤

— Francis jansen
€15

Ik hoop dat jullie heel wat geld ophalen voor mensen met deze verschrikkelijk ziekte. Jullie zijn toppers! Groetjes de tante van Semih!

— Angelique
€10

wat een super leuke maar vooral lieve actie Zet 'm op

— Mary Springer

Toppers zijn jullie

— Ilona

trots op jullie pepijn semih! Moeder van Pepijn

— Dorien van der Horst
€15

Semih en Pepijn jullie zijn toppers. Ga zo door ik ben trots op jullie. Groetjes oma van semih

— J.de Roo

Top actie! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

— Ambiq
€25

Ik heb nog een leeg krat staan en wat flessen, ik breng ze zelf wel weg. De opbrengst is voor de stoere boys actie.

— Toppertjes
€25