16 oktober gaat Joost Jan Hendriks de halve marathon in Amsterdam lopen voor het Nije Huis!

Wil je Joost steunen en daarmee het Nije huis?

Dan kan via de module hiernaast.

Laat vooral een bemoedigend bericht voor hem achter!

Heb je een bedrijf en wil je graag een factuur? klik dan hier sponsoring@denijestichting.nl en wij sturen u een factuur. Vanwege onze ANBI zijn we belasting vriendelijk schenkbaar.

Dat Joost de halve Marathon gaat lopen was ooit niet zo vanzelfsprekend, lees hieronder meer over hem en zijn motivatie.

Dankjewel Joost dat je ons als goed doel hebt gekozen en deze uitdaging aan gaat!

Joost vertelt:

Ik ben Joost Jan Hendriks en ben een echte levensgenieter. Als klein jongetje was ik altijd al buiten, het liefst op ontdekkingstocht en avontuur (kattenkwaad;)) Sport vond ik fantastisch en daar was ik veel mee bezig. Niet gek dus dat ik de sportopleiding Alo ben gaan doen en een aantal jaren als sportleraar heb gewerkt.
In 2009 ben ik 4 jaar uit de running geweest door o.a. ziekte, een burnout, ziekte van Lyme, cvs, ik heb wel 6 diagnosis gehad. Het was zelfs zo heftig dat ik op een bepaald moment niet meer dan 10 m kon lopen zonder helemaal bekaf en buiten adem te zijn. De artsen vroegen zich dan ook af of ik ooit nog zou genezen en terug zou kunnen keren in het werkende leven. Eigenwijs dat ik ben, heb ik dit nooit geaccepteerd en heb ik hemel en aarde bewogen om weer helemaal gezond te worden. Gelukkig is dit me gelukt! Tijdens deze heftige periode heb ik mezelf echt leren kennen en geniet ik nu des te meer van het leven. Ik voel ik me nu gelukkiger, sterker, vol vertrouwen en gezonder dan ooit.
In deze periode van 4 jaar, heb ik buiten de rust om ook nog veel aan sport en bewegen gedaan en ging ik met de helende werking van voeding aan de slag. Ik ging onder meer wandelen, deed aan yoga & pilates en gooide mijn dieet compleet om. Dit alles heeft er zeker aan bijgedragen aan mijn spoedige herstel en om echt te ontdekken wat ik nu wil in het leven.
Ik hou wel van een uitdaging en heb al bovenop de Kilimanjaro gestaan, dit was in januari 2013 en was voor mij het bewijs dat ik mezelf weer helemaal gezond mocht noemen. Daarnaast heb ik de Monte Perdido beklommen, Santiago de Compostela bewandeld, de 80 km Kennedy Mars gelopen en de Amstel Gold Race gefietst.

En nu wil ik graag mijn ervaringen meer verdieping geven. Ik wil meer samen met anderen doen en dit graag in samenwerking met goede doelen om zo anderen te helpen en te motiveren om weer helemaal fit en gezond te worden, zodat zij ook weer anderen kunnen inspireren om dit ook te doen. Vandaar ook de naam People Help the People.
Ook samen met jou ga ik graag de uitdaging, niks is me te gek. Heb jij een leuk idee of een goed doel waar je iets voor wil doen en heb je daar iemand voor nodig die je helpt. Neem dan contact met mij op en samen kijken we wat er mogelijk is.
I am your guy!
Joost

½ marathon van Amsterdam 16 oktober 2016:
De eerst volgende uitdaging die ik ga doen is de ½ marathon van Amsterdam en doe dit samen met een van mijn beste vrienden. Het goede doel dat we gaan steunen is de Nije Stichting in Hengelo. Zij hebben een inloophuis waar mensen met kanker en hun familie terecht kunnen met al hun vragen. Ze worden hier gesteund en krijgen er nazorg, die helaas vaak ontbreekt bij de ziekenhuizen. Help ons door te doneren, zodat de Nije Stichting haar mooie werk kan blijven voortzetten.

Joost is te volgen op Fb

Steun Joost

Tussenstand donaties € 85