Maak van elke dag een feest en hang zelf de slingers op!!
Juist in deze tijd is het zo belangrijk om zelf de slingers te blijven ophangen en om te blijven uitkijken naar de dag van morgen. Leef vooral vandaag!

Wij kijken uit naar elke mijlpaal en voor ons is dat 13 september, De Nije stichting bestaat dan 12,5 jaar!

Om daar alvast voor in de stemming te komen hebben wij een leuke actie.

Een slinger van ongeveer 5 meter van onze handgemaakte, gehaakte vlaggetjes die onderdeel zijn geweest van het wereld record " de langste gehaakte vlaggenlijn van de wereld".

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening!

Maak hiernaast het bedrag over en mail dan naar info@denijestichting.nl jouw adres gegegevens. Wil je dat we het namens jou naar een ander sturen? Mail ons dan die gegevens en wat we namens jou op een kaartje kunnen zetten.

Uiteraard nemen we met verzenden alle RIVM regels in acht.

Wil jij ons jubileum tot een feestje maken? Koop dan een mooie slinger en hang deze vooral heel vaak op!

Tussenstand donaties € 0

Uw donatie