Terug naar overzicht

Rouwverwerking: GAAT NIET DOOR !

Wegens omstandigheden hebben wij moeten besluiten om deze avond niet door te laten gaan.

De bijeenkomst is opnieuw gepland op donderdagavond 26 november.

 

 

Rouwen is gevoelens verwerken en gedachten bewerken, met momenten van bezig zijn met het verlies en met momenten van afleiding en doorgaan met je leven, het leven zonder je dierbare. Elk rouwproces is uniek in hoe het verloopt, hoe lang het duurt en hoe intens het is.

 

De manier van rouwen heeft te maken met wie je bent, hoe je geleerd hebt je te hechten aan anderen en met verlies om te gaan. Het heeft ook te maken met de band die je hebt gehad met de overleden persoon en hoe hij of zij overleden is.

 

Heftige, tegenstrijdige gevoelens en gedachten kunnen voor veel verwarring, onzekerheid en angst zorgen. Je kunt je eenzaam voelen, ook al zijn er mensen in je omgeving die je steunen. Soms is het prettig om deze ervaring met anderen te delen.

 

Donderdag 22 oktober is daarvoor van 19.30-21.00 uur gelegenheid in Het Nije Huis. Het thema van deze avond is 'Hoe ga je om met persoonlijke emoties als bijvoorbeeld boosheid en angst'.

 

Deze avond is onder begeleiding van Jenny Grooters, zij is rouw-verlies en stresscounsellor en heeft een eigen praktijk in Almelo (www.jennygrooters.nl)

 

Voor meer informatie of om op te geven: info@denijestichting.nl of bel 074-2772772

 

Meer activiteiten