Terug naar overzicht

Massage voor mantelzorgers

Om de week is Inge Pol in Het Nije Huis aanwezig voor het geven van een ontspannende massage, speciaal aan mantelzorgers. Ook jij als mantelzorger mag de aandacht!

 

Massage kan je rust geven, slaap verbeteren en je de kracht geven er te kunnen zijn voor iemand die jouw zorg nodig heeft. Even jezelf de vrijheid en tijd gunnen die je juist zo hard nodig hebt om door te kunnen gaan.

Een aanraking en warmte voor jou zelf, een moment van ontspanning voor rust en ruimte in je hoofd. En het loslaten van spanning in je spieren in met name je rug en schouders.

 

Een fijn moment om jezelf eens lekker te laten verwennen.

 

Behandelingstijden: : 13.30 - 14.15 uur, 14.15 - 15.00 uur en 15.00 - 15.45 uur
Kosten: 2 Nije strippen of € 11,=

 

Inge Pol heeft jarenlange ervaring met zowel de (ex)kankerpatiënten als hun mantelzorgers. Deze heeft zij opgedaan door diagnostische werkzaamheden in verschillende ziekenhuizen. Naast deze werkzaamheden heeft ze een massage-opleiding gevolgd, omdat er behoefte is ontstaan om mantelzorgers te ontlasten. Juist hen, die altijd klaar staan en zich schikken ten behoefte van hun naaste. Hen een moment van persoonlijke aandacht te gunnen. Tijdens deze massage draait het even alleen om de mantelzorger.

 

 

 

 

 

Meer activiteiten