Nije Wandelgroep

Wandelen is goed voor de gezondheid!

Er is geen twijfel over mogelijk, wandelen is gezond voor je. Het is goed voor je hart en je longen en niet te vergeten de botten en de spieren. Bovendien heeft het een positieve invloed op je gemoedstoestand. Steeds meer wetenschappelijke artikelen onderschrijven dat wandelen goed is voor je gezondheid.

Of je nu wilt gaan wandelen om jezelf fit te houden of omdat je zojuist hersteld bent van een periode van ziekte, deze vorm van bewegen kan door iedereen gedaan worden ongeacht je leeftijd of je fysieke gesteldheid.

Daarnaast is het fijn om samen te wandelen, ervaringen te delen en ondertussen te genieten van de natuur.

Wandel je met ons mee? Meld je dan aan via onderstaand formulier en je krijgt van ons een bevestiging toegestuurd.

Zonder tegenbericht starten wij om 10.00 uur vanaf de Nije Hoeve, Bruinsweg 32, Hengelo

In juli en augustus zullen wij per keer afspreken waar wij starten. Dit i.v.m. de bouwwerkzaamheden bij de Nije Hoeve

Adres *
Postcode en woonplaats *