De Nije geet Lös High Tea piano intermezzo

High Tea en een live piano intermezzo van onze eigen Pieter Grimbergen!!

Zoete en Hartige LekkerNijen en daarnaast genieten van muziek. Onze eerste thema-middag van de Nije geet lös is gelijk een inwijding van de prachtige piano die Pieter aan onze hoeve geschonken heeft.

Pieter is naast coach en auteur, van inmiddels vele boeken, ook concert-pianist en we zijn dan ook zeer dankbaar dat we niet alleen zijn piano maar ook hem letterlijk in huis hebben!

Vanwege de opstart, zullen we deze high tea in kleine kring organiseren en er is dus beperkt plek. Bij veel animo gaan we dit thema nog een keer herhalen om zo ook anderen een kans te geven om aan te sluiten.

Meld je daarom vlug aan, je krijgt van ons een week van te voren een bevestiging of je bij deze ronde kunt aanschuiven.

Adres *
Postcode en woonplaats *
Email adres: *
Mobiel telefoonnummer *

De Hight tea is een assortiment van zoet en hartig en inclusief thee/koffie en piano intermezzo. De hight tea kost 14,95 p.p

Eventuele extra's zijn apart aan te schaffen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, we behandelen ze op volgorde van binnenkomst. Je kunt maximaal 1 introducé meenemen.

Aantal personen *

Ik ben *