De Nije Stichting in Twente - dependances/steunpunten

Na 13 jaar pionieren en 4 verhuizingen verder hopen we dit jaar onze hoofdlocatie, de Nije Hoeve, te openen.

Daarnaast hebben wij prachtige samenwerkingen met verschillende instellingen en we zijn heel dankbaar dat zowel ZGT als MST ook de IPSO huizen betrekken bij meer zorg op maat voor kankerpatienten en hun naasten.

Met ZGT zijn we nog aan het brainstormen in welk vorm dat het beste kan. In Almelo ZGT zit al een prachtig IPSO inloophuis (Alma inloopershuis) en wij zitten zelf op loopafstand van ZGT Hengelo.

Met MST hebben we een andere vorm, we gaan de oncologen begeleiden op 3 locaties.

Haaksbergen, Enschede en Oldenzaal krijgen daarmee een Nije dependance.

We hebben nauw overleg met de oncologie en zijn zeer verheugd o.a. dr. Mekenkamp bij te staan bij haar spreek uren.

In Overdinkel zullen we aan het einde van het jaar aansluiten bij dokter Boermans , ook daar wordt nu flink verbouwd.

De 3 dependances in MST zullen we bemannen zo gauw de RIVM regels dat toelaten.

Ondertussen zijn we natuurlijk per mail, brief, telefoon, zoom, teams en sociale media bereikbaar. En voor een 1 op 1 gesprek kun je een afspraak boeken bij onze wandelmaatjes. Die wandelen op verzoek een stuk met je mee door heel Twente.

De Nije Hoeve
Bruinsweg 32