Geslaagde IPSO training voor vrijwilligers

Gastvrouwen en -heren bieden basale psychosociale ondersteuning aan bezoekers die geconfronteerd zijn met kanker, aslmede aan hun naasten en hun nabestaanden.

Daarom volgt iedere vrijwilliger die bij de Nije Stichting aan de slag gaat hiervoor een gedegen training. Dit jaar mogen wij maar liefst twee volle groepen Nije vrijwilligers de IPSO basistraining aanbieden en daarnaast volgen nog een aantal vrijwilligers de training in samenwerking met collega IPSO huizen Oriolus en Oude IJssel.

Gisteren was de laatste dag van de training voor de eerste groep. Wij kijken terug op een geslaagde training, die door alle deelnemende vrijwilligers met enthousiasme werd gevolgd.

Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet en feliciteren met het behalen van het diploma en hartelijk dank aan de Lansinkveste voor het beschikbaar stellen van de ruimte!