Terug naar overzicht

AVG Privacywet

De Nije Stichting bereidt zich voor op de komende wetgeving rondom (uw) privacy (AVG mei 2018). Wij doen dit samen met brancheorganisatie IPSO.

 

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels.

Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig en discreet met uw gegevens omgaan. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel!

 

In Het Nije Huis en op de afbeelding hieronder kunt u de privacy spelregels vinden die IPSO voor alle inloophuizen heeft opgesteld. Met deze spelregels kan een gast erop vertrouwen dat er veilig wordt omgegaan met de persoonsgegevens. Bekijkt u ze ook als u bij ons bent? Ze zijn opgehangen naast de lift. Wij beantwoorden graag eventuele vragen!

Onderdeel van deze wet is het ontvangen van uw toestemming voor het versturen van mailingen. Als u onze nieuwsbrief ontvangt, dan heeft u De Nije Stichting toestemming gegeven u te mailen bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Wilt u deze niet meer ontvangen, dan staat onderaan iedere nieuwsbrief de link om u af te melden.

 

 

 

Meer nieuws