Terug naar overzicht

Bijzondere verrassing !

Traditiegetrouw eindigen we elk jaar rond kerst het jaar met alle vrijwilligers. Initiatiefneemster Debby Nijenhuis had dit jaar echter wat minder budget dan voorgaande jaren en was aan het rondkijken of ze toch nog de vrijwilligers eens extra in het zonnetje kon zetten. Gelukkig kwam Jeroen Wevers (graphic improvements) op haar pad en die zei haar toe haar te willen ondersteunen door het aanbieden van kerstpakketten voor alle vrijwilligers! Dat was een fantastisch aanbod en Debby kon haar geluk niet op want dit betekende meer ruimte om lekker voor alle vrijwilligers te kunnen koken. Maar Jeroen vond het niet nodig dat Debby zou gaan koken voor allemaal en belde even rond....het resultaat was dat er niet gekookt hoefde te worden maar dat Club Merlijn de catering ging verzorgen! Heerlijke hapjes, luxe belegde broodjes en Jeroen zorgde ook nog eens voor een meter kerststol! 

 

Daardoor konden we een prachtige grote kerstboom aanschaffen en enkele karaoke cd's om het feest op te leuken en ging elke vrijwilliger met een supergroot pakket naar huis.....maar dat was nog niet alles! Stichting OverLeven gaf voor elke vrijwilliger een prachtige kalender en Mufide en dochter Meral gaven gratis voor iedereen een minifacial weg!!! Hartverwarmend om zoveel gulheid en attenties te mogen ontvangen en zeer dankbaar dat we alle vrijwilligers in het zonnetje hebben kunnen zetten! Grote dank voor Jeroen die het initiatief hiertoe nam en dankjewel Thomas van Club Merlijn voor alle heerlijkheden. Mufide en Meral bedankt voor de verwennerij en Joge van stichting Overleven heel hartelijk dank voor de prachtige kalenders. 

Jeroen ook bedankt voor de heerlijke kerststol en voor het benaderen van alle ondernemers die iets in het pakket gedoneerd hebben. We hopen niemand te vergeten maar het leek erop dat volgende ondernemers een donatie in het pakket hadden gedaan: zuivelhoeve, Dirk Noten, ici paris XL, Kaldi, fctwente fanshop, slijterij Berends, Gustaf, Kranen.

 

Na de gezellige bijeenkomst haakten ook nog gasten in bij het Nije feest en werd de karaoke aangezet.

...het bleef nog lang onrustig in het Nije huis ;)

 

Meer nieuws

Oproep!

lees meer