Terug naar overzicht

Informatie noodlocatie in de Lansinkveste

Wij zijn heel blij dat wij tijdelijk gebruik mogen maken van enkele ruimtes in de Lansinkveste. Zo kunnen in ieder geval de Zhineng Qigong en Yoga bij kanker voor onze gasten doorgaan.

 

Ook de massage kan morgen doorgaan, zij het enigszins aangepast. I.p.v. een volledige massagebehandeling bieden wij nu een stoelmassage aan. Bij een stoelmassage behandeling ligt de focus op schouder en nek en de behandeling is iets korter.

Deze behandeling vindt wel plaats op een speciale massage stoel.

 

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om met de vrije inloop plaats te starten. Wij hopen hier echter ook z.s.m. mee te kunnen beginnen. Wij houden u hiervan graag op de hoogte via de nieuwsberichten op onze website en onze Facebookpagina

 

Ons nieuwe, tijdelijke adres, is Lansinkesweg 4, 7553 AE Hengelo.

 

Indien u met de auto komt, kunt u parkeren op de parkeerplaats van de Lansinkveste. Deze bevindt zich tegenover de ingang. Drukt u bel voor de slagboom en meldt u aan als gast van De Nije Stichting, dan doen ze de slagboom voor u omhoog.

 

Komt u met de fiets, dan verzoeken wij u deze in de fietsenstalling naast bovengenoemde parkeerplaats te plaatsen. Dit i.v.m. beperkte ruimte voor het pand.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Meer nieuws

Oproep!

lees meer