Terug naar overzicht

Nieuwe leden in de Raad van Advies

Met gepaste trots willen we graag 2 nieuwe leden voorstellen die de Raad van Advies gaan versterken. De Raad van Advies bestaat uit leden die elk een eigen expertise hebben en fungeren als denktank voor de directie.

 

Wij stellen graag aan jullie voor: Ellen Nauta-van Moorsel.

 

Ellen Nauta-van Moorsel is 59 jaar, geboren in Den Haag, getrouwd met Robert en heeft 2 zonen, Thomas en Michiel. Vanaf 2013 is zij burgemeester van de prachtige gemeente Hof van Twente. Voor die tijd werkte zij 15 jaar in de ontwikkelingssamenwerking en 10 jaar in politiek Den Haag. Zij is inmiddels geworteld in Twente en probeert haar bijdrage te leveren aan een aantal mooie en waardevolle initiatieven zoals De Nije Stichting. Daarnaast is zij actief voor Meereizen en Kinderfonds Mamas.

 

Ook stellen we graag voor: Eddy van Heel:

Eddy van Heel is de mede-oprichter en directeur van Prescan, marktleider op het gebied van total body scans. Eddy is al jaren actief betrokken bij de Nije Stichting, heeft bij menig Nije Diner geholpen op de achtergrond en was ook mede-bedenker van de succesvolle Nije Belmarathon. Hoewel hij altijd liever op de achtergrond blijft is hij eigelijk al jaren raadgever en vond Debby het hoog tijd om dit officieel te maken.

 

Meer nieuws

Nije TV

lees meer