Terug naar overzicht

SamenLoop voor Hoop: doe mee als eregast of wandelaar

Zoals wij al eerder vermeldden is De Nije Stichting op 16 en 17 juni vertegenwoordigd op de Samenloop voor Hoop in Hengelo. Zowel als Nije Wandelteam als tijdens het speciale verwenprogramma voor eregasten/survivors. De voorbereidingen voor dit prachtige evenement zijn in volle gang.

 

Langzaam druppelen de aanmeldingen binnen voor het Nije Team en ook aan het programma voor survivors/eregasten wordt hard gewerkt. Het belooft, evenals 2 jaar geleden, wederom een prachtig programma te worden.

 

Wat is Samenloop voor Hoop?

De SamenLoop voor Hoop Hengelo wordt gehouden in het Watertorenpark te Hengelo en is een 24-uurs sponsorloop waarbij geld wordt ingezameld voor KWF en onderzoek naar kanker.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil.

 

Speciaal programma voor survivors/eregasten

Mensen die kanker hebben of hebben gehad worden door het KWF survivors genoemd. Survivors worden ontvangen als eregast. Zij lopen mee in de openingsronde en worden de hele dag in de watten gelegd.

Onder warme aanmoediging van vrienden, familie en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Als survivor kun je iemand vragen om mee te wandelen als begeleider. Met deze Openingsronde laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

Wilt u deelnemen aan dit speciale programma, meld u dan aan via deze link .

 

Meelopen met Het Nije Team

Natuurlijk zijn wij ook als Nije Team te vinden op het wandelparcours.

24 uur wandelen in estafettevorm, dat betekent dat steeds minimaal 1 persoon van het team wandelt. Of je nu 1 uur , 6 uur of de hele nacht wilt lopen, in principe is alles mogelijk. Samen met het team maken wij een indeling, dus geef je voorkeur op.

Binnenkort organiseren wij een informatiebijeenkomst, houd hiervoor onze website en facebook in de gaten of meld je hier alvast aan. Kies voor aanmelden als teamlid en vervolgens voor Team 5 Het Nije Team.

 

Kaarsenceremonie

Iedere Samenloop kent een kaarsenceremonie. Kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen verlichten 's avonds het hele parcours. Met deze speciale ceremonie worden dierbaren herdacht, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

Wil je ook een persoonlijke boodschap op een kaarsenzak zetten? Bij De Nije Stichting liggen vanaf morgen zakken klaar. Voor 5 euro kun je een kaarsenzak kopen. Vind je het niet zo makkelijk om zelf een kaarsenzak te "versieren", wij maken samen met onze gasten ook hele mooie zakken. Ook deze zijn te koop. De opbrengst gaat volledig naar de SamenLoop voor Hoop.

 

Voor meer informatie over SamenLoop voor Hoop Hengelo klik hier

 

 

 

 

Meer nieuws