Terug naar overzicht

Samenloop voor Hoop Losser groot succes

Het afgelopen weekend, 25 en 26 juni, vond SamenLoop voor Hoop Losser plaats in de prachtige entourage van het Gerardus Majellapark te Overdinkel.

 

Ondanks het slechte weer liepen zo'n 1000 wandelaars 24 uur lang tegen kanker en voor kwaliteit van leven en trok het evenement veel publiek. Dit resulteerde in 24 uur saamhorigheid en een prachtige opbrengst van ruim € 50.000,=!

 

Tijdens dit evenement mochten wij helpen de eregasten (mensen die zelf geconfronteerd zijn met kanker) op te vangen en te verzorgen met een mooi programma. De eregasten genoten van een heerlijke high tea, rondritten met een oldtimer militair voertuig, een creatieve avond, reiki en een verwenmiddag.

 

De drie ceremonies; openingsceremonie, kaarsenceremonie en kinderloop werden druk bezocht en bezorgden menigeen kippenvel. Met name de indrukwekkende kaarsenceremonie met een aantal persoonlijke verhalen, fakkeldragers en een stille tocht door het door kaarsenzakken verlichte park maakte diepe indruk.

 

Dat het 24 uren met een lach en een traan waren, is zeker. Tijdens de ceremonies drong de ernst van het doel tot een ieder door; daar omheen was de sfeer ontspannen en feestelijk. De combinatie van de ceremonies met de vele optredens van muzikanten, waaronder op de zaterdagavond de band ENorm, maakte het evenement heel bijzonder.

 

Losser kan terugkijken op een mooi en geslaagd evenement!

Voor foto's zie https://www.facebook.com/samenlooplosser

 

 

 

 

 

Meer nieuws