Terug naar overzicht

Samenloop voor Hoop in Losser en Hengelo

Wat is de SamenLoop voor Hoop?

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

 

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandel estafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil.

Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug: de openingsronde met survivors, de kaarsenceremonie en de slotronde.

 

Losser en Hengelo

Dit jaar worden er in onze regio twee SamenLopen georganiseerd en wel op 25/26 juni in Losser en op 2/3 juli in Hengelo. Het Nije Huis is uitgekozen als subdoel van beide SamenLopen. Wij zullen dan ook beide SamenLopen met veel enthousiasme ondersteunen en op beide SamenLopen aanwezig zijn. Loop ook mee en steun daarmee het KWF én Het Nije Huis. Of geef je op als survivor/eregast en doe mee met het speciale programma voor eregasten!

 

Klik voor meer informatie op onderstaande websites en Facebook:

SamenLoop voor Hoop Losser: website Losser en Facebook Losser 

SamenLoop voor Hoop Hengelo: website Hengelo en Facebook Hengelo

 

En uiteraard houden wij u ook via onze website, Facebook en nieuwsbrieven op de hoogte.

 

 

 

 

 

Meer nieuws