Terug naar overzicht

Update sluiting huis

Vandaag hebben wij bezoek gehad van de GGD en bevestigd gekregen dat het een goed besluit is geweest om het huis te sluiten.

Voor mensen met een goede gezondheid is het veilig om het huis te betreden al werd er ook meteen een opmerking gemaakt dat er absoluut een gebrek is aan goede ventilatie.

Mensen met een zwakke weerstand, mensen met astmatische klachten of longproblemen en voor mensen die een chemo behandeling ondergaan of net klaar zijn met de behandelingen kunnen wij echter geen veilige leefomgeving garanderen en daarom hebben wij moeten besluiten om de deuren van dit Nije huis voor onze doelgroep definitief te sluiten.

 

Onze missie is mensen die met kanker geconfronteerd zijn (geweest) te helpen en ondersteunen bij meer kwaliteit van leven en een gezonde leefomgeving is daarbij een eerste vereiste.

 

Er zijn ons twee opties geboden binnen Hengelo en beiden hebben wij vorige week bezocht. Vandaag zijn wij in gesprek gegaan met de beheerders van een locatie en zijn we in onderhandeling. We hopen daar binnen een week uitsluitsel over te kunnen geven.

 

Wij willen nogmaals iedereen danken voor alle steun en hulp...het is hartverwarmend!!

 

Meer nieuws

Oproep!

lees meer