Terug naar overzicht

Vrijwilliger in het zonnetje: Dieine de Lima Costa

Vrijwilliger in het zonnetje, deze maand....Dieine Costa!

 

Dieine kwam jaren geleden bij ons binnen in het Nije huis via een integratie-project en is nooit meer weg gegaan en daar zijn we nog elke dag dankbaar voor!

 

Dieine ( spreek uit als djeenie) komt uit het prachtige Brazilië en woont al een aantal jaren in Nederland. Ze is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure en kan ook heerlijk masseren. Dieine werd zelf getroffen door borstkanker en voelt daarom erg goed aan hoe lastig het soms kan zijn om de eerste stap te zetten naar de salon. Haar missie is om iedereen heerlijk te laten ontspannen in haar stoel en dat kan met een verzorgende gezichtsbehandeling of een ontspannende massage. Dieine heeft naast haar vrijwilligerswerk bij ons ook een eigen salon waar ook uitgebreide behandelingen te boeken zijn voor iedereen die buiten onze doelgroep valt of meer behandelingen wil. ( pedicure bijvoorbeeld is nog niet mogelijk in ons huis maar kan wel bij Dieine zelf geboekt worden).

 

Dieine is elke donderdag middag in ons Nije huis waarvan om de week in de salon en de andere week als gastvrouw in de huiskamer. Een behandeling in ons huis is slechts 7,50 en te boeken zowel voor (ex) kankerpatient als zijn/haar mantelzorger/naaste.

 

 

Meer nieuws