Terug naar overzicht

Wereldkankerdag 4 februari activiteiten in de Nije Hoeve

Kanker zet je wereld op zijn kop. Zodra je de diagnose kanker krijgt, valt de grond onder je voeten vandaan en staat je wereld op zijn kop. Op Wereldkankerdag wordt hier wereldwijd aandacht voor gevraagd.

 

Ook bij De Nije Stichting zullen er deze dag speciale activiteiten worden georganiseerd voor iedereen die met kanker geconfronteerd is (geweest) en hun naasten. Deze activiteiten zullen voor de gelegenheid plaatsvinden tussen 09.30 en 13.00 uur in de Nije Hoeve, Bruinsweg 32 Hengelo!

 

Vanaf 09.30 uur staat de koffie en thee met lekkers van de beste bakker van Nederland klaar en om 10 uur kunnen mensen aansluiten bij de les Zhineng Qigong of, als de weersomstandigheden goed zijn, bij een korte wandeling.

Daarna is er rond 11.30 uur een mogelijkheid mee te doen met een yogales (alleen na aanmelding) en is er tot 13.00 uur vrije inloop voor mensen met kanker en hun naasten.

 

Unieke mogelijkheid

Omdat de boerderij aan de Bruinsweg nog verbouwd moet worden alvorens de dagelijkse activiteiten van de Nije Stichting hier plaats kunnen vinden, is het dinsdag een unieke mogelijkheid deze nog in de oude staat te bezoeken. Hierna gaat de boerderij dicht om pas na een grote verbouwing weer open te gaan.

N.B. deze dag is uitsluitend toegankelijk voor de doelgroep.

 

Locatie: Bruinsweg 32 Hengelo

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de yogales

 

 

Meer nieuws

Nije TV

lees meer