Installateurs in de start blokken

Gepost op 3 maart 2021 door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

 

Van Dam, Loohuis en Alferink staan in de startblokken. Van Dam was al begonnen met het aanleggen van de buizen voor de afvoer van al het water en volledig corona-proof bij hem aan de keukentafel zijn de nodige plannen ontwikkeld. Zo gaat van Dam naast afvoer , ook aanvoer van al het water regelen, Loohuis pakt alle elektriciteit op en Alferink de ventilatie en de verwarming. De Oosterberg groep heeft de eerste opzet gemaakt van een lichtplan en we werden afgelopen week verrast door een delegatie van WTH die ons de vloerverwarming gaat sponsoren !

 

Heel erg leuk dat de heren ook nog eens LekkerNIJENplanken kochten tijdens het bezoek om ons extra te sponsoren.

 

Firma Lught levert de frisse school unit om niets en Laurens Grashof is bezig met een zeer gunstige aanbieding voor een warmte pomp.

 

Afgelopen weken hebben we door de sneeuw stil gelegen en helaas ook omdat de uren van de beide aannemers bijna op waren (Ter Steege Bouw en Plegt-Vos hebben beiden voor 25.000,- aan man-uren gesponsord).

 

Gelukkig zijn we nu in gesprek met een derde aannemer en we hopen dat deze ook op de zelfde wijze wil helpen zodat we binnen verder kunnen met al het timmerwerk ter voorbereiding op de isolatie.

 

De installateurs willen graag aan de slag dus elke hulp om dat te kunnen versnellen is welkom! Wat we nu nodig hebben zijn timmerlieden, isolatie, metal-stut profielen en platen.

 

Wil je doneren en/of ons helpen? Neem contact op via sponsoring@denijestichting.nl of bel 074-2772772 .