Niehof maakt begin met Niendeuren Groothuis Timmerfabriek

Gepost op 5 mei 2021 door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

 

De kozijnen van de nierdeuren zitten er in!

 

Niehof heeft de kozijnen die door Groothuis Timmerfabriek gebracht zijn inmiddels al geplaatst. Het wachten is nog op de deuren en het glas en we ontvangen van Hans Wesselink nog een lijst met namen en logo’s want dit is een geweldige samenwerking geweest tussen verschillende partijen en sponsoren die we allemaal graag willen benoemen en bedanken.

 

Hans kwam vorig jaar gelijk naar de Nije hoeve kijken nadat hij door Eric van Doc17 gebeld was om te komen helpen. Hij zei eigenlijk gelijk toe om de kozijnen en deuren van de achtergevel te vervangen en sponsoren zonder daar nog alle bijbehorende partijen te hebben gevraagd. Hans was onder de indruk van het doel en alle mensen die zich er belangeloos voor inzetten en ging gelijk aan de slag om ook andere mensen er bij te benaderen.

 

Inmiddels is dat meer dan gelukt en bij het plaatsen van de deuren en het glas zullen we uitgebreid ingaan op het hele proces en iedereen die er aan geholpen heeft.

 

Ook weer een fantastisch staaltje Noaberschap van zeer betrokken ondernemers!

 

Doordat we nu de dorpelhoogte hebben van de buitendeuren kunnen we aan de slag met de vloer. Deze week zal de wapening er nog in gelegd worden en volgende week neemt WTH het over en gaan ze de vloerverwarming op de netten knopen.

 

Weer een week later gaat de beton vloer er in die verzorgt en gesponsord worden door Reef en Jadi en daarna kunnen we dan eindelijk beginnen met de binnen wanden en gaan we letterlijk met de opbouw beginnen.

 

Voor wie niet bij het begin proces geweest is, is bijna niet voor te stellen bij het aanblik nu dat er zo ongelooflijk veel werk-uren inzetten. Daarom des te leuker dat we het vanaf het begin wel allemaal gedocumenteerd hebben want er is echt heel erg veel gebeurd aan de basis.