Opbouw van de wanden, alle installateurs in huis!

Gepost op 8 augustus 2021 door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

 

We zien nu echt de vorderingen dagelijks en dat maakt ons blij! Donec en Eijssink waren al begonnen met de buitenwanden isoleren en nieuwe wanden plaatsen en de profielen waren ook al op de vloeren gezet. Nadat de gesponsorde uren van beide partijden helaas op waren hebben we met Eijssink een mooie afspraak kunnen maken dat zij het af gaan maken tegen een gereduceerd tarief.

 

Ondertussen had van Dam alle leidingen gelegd en Loohuis was druk bezig met het voorbereiden van alle stroom buizen en draden terwijl Alferink op de zolder alles aan het installeren is met betrekking tot de ventilatie.

 

Oosterberg groep had al een voorzet gemaakt voor een lichtplan en we hopen hier in de komende weken ook mee verder te kunnen.

 

Ook wat tegenslag, de goten en kanalen voor de ventilaties zouden simultaan met de rest gelegd worden en dat is niet gelukt waardoor we straks met het afwerken en isoleren nog flink wat uitdagingen zullen moeten overwinnen om dat allemaal af en bekostigd te krijgen.

 

Langzaam aan ook tijd om ons te verdiepen in kleuren en behang voor op de wanden en we zijn op zoek naar wasmeubels die passen in de boerderij om zo toch de warme , huiselijke sfeer te behouden in de behandelruimtes.

 

Fotos en filmpjes volgen snel….