Support your Locals én tegelijkertijd het goede doel! De Nije Bollen van Nollen!

Gepost op 26 oktober 2020 door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

 

Bedrijfsfeesten, kerstborrels, relatie dagen, kerstpakketten… in deze tijd van COVID-19 gaat helaas overal de streep door.

 

Toch wil je misschien wel juist in deze tijd iets extra’s doen voor jouw personeel en klanten en hoe mooi zou het zijn als je daarmee tegelijkertijd de Nije Stichting kunt steunen?

 

Voorgaande jaren kon je oliebollen bestellen, niet zomaar oliebollen, maar de “Nije” Bollen van Nollen! Ambachtelijke oliebollen die een 9.1 scoorden tijdens de laatste gehouden AD Test. Natuurlijk kun je ze nog steeds bestellen en bij voldoende afname worden ze ook bezorgd, echter is samen een oliebol eten op het werk niet meer zo vanzelfsprekend.

 

We hebben daarom aan Nollen om een oplossing gevraagd… vouchers!!

Vanaf vandaag kun je vouchers bestellen die je vervolgens aan jouw personeel en klanten kunt geven, en dan kan iedereen op oudjaarsdag (of eerder) met die bon heerlijke verse oliebollen bestellen of laten bezorgen.

 

Zoals altijd gaat er € 0,10 van de heerlijke bollen naar de Nije Stichting en dat leverde ons vorig jaar € 10.000,- op!

 

Van het geld dat jaarlijks binnenkomt hopen we straks in de hoeve alle kopjes troost te kunnen schenken met wat lekkers erbij.

 

Op dit moment zijn we druk aan het tekenen en ontwerpen met de keuken, want deze is het hart van de hoeve, de plek waar iedereen die getroffen is door kanker kan aanschuiven.

 

Wil je ons helpen om ook dit jaar zo veel mogelijk oliebollen te verkopen?

Klik op de link voor bestellingen en voor de vouchers. De vouchers zijn in te leveren op 30 en 31 december bij de Nollen winkel bij jou in de buurt!

 

Maatschappelijk verantwoord eten, een hart onder de riem voor alle lotgenoten van de Nije Stichting en ook voor iedereen die je een voucher geeft. Zo kunnen we toch allemaal het oude jaar afsluiten met deze heerlijke traditie en er zijn ondertussen zoveel Nollen bakkerijen dat er vast ook wel eentje dicht bij jou in de buurt is.

 

https://www.bakkerijnollen.nl/product/bollen-van-nollen-voucher/