Van Dam, Loohuis en Alferink installatiebedrijven samen voor de Nije Hoeve

Gepost op 7 december 2020 door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

 

We zijn zo bijzonder dankbaar dat deze 3 bedrijven zich hard willen maken voor de Nije Hoeve. De heer van Dam, Kuipers en Grashof zijn al druk bezig om alles in kaart te brengen en de taken te verdelen.

 

Nu kun je echt merken dat het verschil maakt dat je vakmensen in huis hebt, dit gaat zo veel verder dan een paar stopcontacten , een stuk riool en wat verwarming! Ze zijn al een keer langs geweest en we hebben ook al een keer corona Proof met zn allen bij van Dam aan de keukentafel vergaderd, en we komen steeds dichter bij het ultieme plan!

 

Voor wie ons al een tijdje volgt, weet dat we in de afgelopen jaren vaak slachtoffer zijn geworden van slechte ventilatie, slechte isolatie en heel veel water….in het geval van de Beursstraat betekende dat zelfs dat we accuut het pand moesten verlaten om de gezondheid van onze gasten en ons zelf te waarborgen.

 

In de hoeve staat daarom droog, warm en goed geventileerd het allerhoogste op onze lijst.

Maar hoe die je dat met een gebouw dat al eeuwen oud is? Dan is het zo fijn dat je niet 1 maar 3 experts hebt op dat gebied!!

 

Alle wensen zijn ingeleverd en natuurlijk zijn we vanwege de corona extra alert op ventilatie, de nieuwste methodes en alle mogelijkheden worden besproken.

 

Terwijl ik dit type zijn de mannen al druk bezig met het uitwerken van het plan en ik kan niet wachten om te zien wat ze allemaal bedacht hebben.De komende tijd zullen jullie meer over ze lezen en wie , wat gaat uitvoeren want dit is een zeer belangrijk en zorgvuldig project en ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe immens dankbaar we zijn dat deze mannen deze taak op zich willen nemen!

 

Wordt vervolgt...