We gaan beginnen

Gepost op 30 juni 2020 door Debby Nijenhuis

 

Na maanden voorbereiding gaan we dan werkelijk van start!

 

Rouwmaat trapt af en begint met het voorbereiden van de ondergrond waar de tijdelijke bouw units op komen te staan. Volgende week verwachten we dat ze al gaan “klepelen” en vervolgens worden er geulen gemaakt voor stroom en riolering.

 

Helaas heeft Acmaa bij hun onderzoek wat meer asbest gevonden dan oorspronkelijk gemeld was en zal dit zal binnenkort op vakkundige wijze verwerkt worden door de Firma Kamphuis.

 

Elk bedrijf dat zich inzet voor onze Nije stichting zetten we via een blog in het zonnetje. Ook zullen we foto’s en filmpjes plaatsen zodat iedereen op gepaste afstand kan meekijken.

 

Er is bijzonder veel belangstelling voor de voortgang van de Nije Hoeve en af en toe komt er iemand ook spontaan aan om even te kijken…. we verzoeken echter iedereen met klem om dat vanaf heden niet meer te doen.

 

Niet alleen is het niet handig in verband met de corona regels, het kan ook storend werken voor de mensen die er op afspraak aanwezig zijn. Op dit moment zijn er nog een paar groepen die 2 keer per week buiten mee doen aan een activiteit. Als er dan tijdens een Zhineng les onverwacht een auto of fiets het terrein op komt is de focus op de les verdwenen. Er zijn nog een paar lessen en dan kunnen ook de groepen het terrein niet meer op omdat het vanwege de verbouwingen niet meer veilig is. We houden onze lotgenoten via de website en nieuwsbrief van de Nije Stichting op de hoogte.

Deze website zal vooral over de voortgang van de Nije Hoeve gaan en we hopen het feit dat we straks niemand meer kunnen toelaten, kunnen verzachten door hier voldoende foto’s, filmpjes en nieuws te plaatsen.

 

Het eerste blog is al geschreven en de volgende zal snel volgen!