Westendorp-Scholten en Uzin Utz

Gepost op 11 november 2021 door Debby Nijenhuis in de categorie Nije Nieuws

 

De vloer zit er in!

 

Dat had nog wel wat voeten in aarde en grote dank aan Willy van Westendorp-Scholten dat hij het in de planning zo geregeld kon worden dat we alsnog de vloer er op tijd in zouden krijgen zodat de keuken in week 47 geplaatst kan worden.

 

Vanuit Uzin Utz had Thea al eens met mij wat kleuren uitgezocht en Thea had een proefplaatje gemaakt en dat bleek in de praktijk nogal een uitdaging. Gelukkig heten ze niet voor niets een uitdaging en alle partijen gingen die niet uit de weg….vlug wat doseer flesjes gekocht bij Ikea en oude kleren aangetrokken en samen met de mannen een mooi warm vleugje oker aangebracht in de beton-look vloer.

 

De heren hebben het daarna afgemaakt en vandaag is de vloer gelakt en wordt morgen gecontroleerd….alles precies volgens schema en precies op tijd om binnen kort de keuken te kunnen laten plaatsen.

 

Ook van de vloer volgt een mooie foto reportage en naast onze eigen fotos zal er vanuit Uzin Utz ook nog een professionele fotograaf gestuurd worden als het af is zodat dit mooie werkje in een magazine te zien zal zijn.

 

Alle partijen hebben alles volledig gesponsord we zijn er heel blij mee en erg dankbaar!

 

Bijzonder dank ook aan Martin Gerritzen die ons met iedereen in contact gebracht heeft!