Donaties
Tussenstand donaties € 2.058,33

Draag een steentje bij en bouw mee aan de hoeve!

Om de Nije hoeve om te bouwen tot een warm huis, met elk gemak onder 1 dak, is veel geld nodig. Jij kunt letterlijk een steentje bijdragen!!! Wat kost een steen? .....

Deelnemers:
Iedereen die een steentje wil bijdragen aan kwaliteit van leven bij kanker.

Tussenstand donaties € 151

Sponsor een vlaggenlijn voor een kind!

Iedereen zou elke dag de slingers moeten kunnen ophangen en het liefst prachtige, duurzame slingers. Er zijn echter heel veel gezinnen waar een verjaardag een reden is om het kind thuis te houden van school omdat ze geen geld hebben om te trakteren, laat staan geld hebben om leuke slingers aan te schaffen.

Deelnemers:

Tussenstand donaties € 11.328,70

Nije Slingers Actie

Wij van de Nije stichting zetten ons in voor meer kwaliteit van leven voor mensen die met kanker geconfronteerd zijn (geweest).

Er wordt hard gewerkt aan de komst van de Nije Hoeve en daar is veel geld voor nodig. Wij zijn een initiatief gestart om samen tegen kanker de slingers op te hangen op onze 10 jarige verjaardag: Het haken van de langste gehaakte vlaggetjes slinger van de wereld.
We gaan voor het wereld record!!

Jij kunt een deel van de slinger kopen en hebt daarmee een uniek stuk uit de langste slinger van de wereld! Als bedrijf kun je ook Noaber worden en dan kom je als sponsor op elk certificaat dat uitgegeven wordt bij elke slinger. En word je vermeld op onze site en op social media als sponsor.

Deelnemers:
Debby Nijenhuis

Tussenstand donaties € 1.842,90

Ni'je Dasse / HAAKstafette 21 oktober HAAKsbergen

Vanaf januari 2018 kunnen er "Ni'je Dasse" (vertaald vanuit het Twents: "Nieuwe Shawl") worden gekocht. Deze zijn gemaakt van vlaggetjes die over zijn van de wereldrecordpoging en door de stichting beschikbaar zijn gesteld voor verwerking in andere items.
U kunt zo'n "Ni'je Dasse" kopen door € 12.50 over te maken via het donatieformulier. Bij postverzending wordt het totaalbedrag € 15.00 en het totale bedrag komt direct op de rekening van de stichting.
De nieuwe modellen komen zodra deze klaar zijn online op Facebook........................................

Keep warm and... Enjoy!...............................
Kom op 21 oktober 2017 naar Haaksbergen!
Theater De Kappen staat deze dag in het teken van de "wereldrecordpoging vlaggetjes haken" voor De Nije Stichting; Samen Positief Tegen Kanker. Haken = Verbinden en wat kun je mooier combineren dan deze twee dingen?
De dag wordt omlijst met muziek en je kunt veel informatie mee naar huis nemen.

Deelnemers:
Tanja Lammers / Design-By-Liz

Tussenstand donaties € 237

Actie Boek 'Ik ben er nog'

Van elk verkocht boek zal ik via deze pagina € 5,00 overmaken naar 'de Nije Stichting'

Kosten van het boek € 20,00 (excl. verzendkosten).

Boek bestellen? Dat kan alléén door een mail te sturen naar: ellenwissink@tele2.nl
Deelnemers:
Ellen Wissink

Wij bestaan volgend jaar 10 jaar en hangen graag de slingers op!

 

We gaan de uitdaging aan! Volgend jaar bestaat de Nije stichting 10 jaar en dat willen we op een ludieke wijze vieren!
Het record op gebreide vlaggen staat op 7.000 en we hebben de aanvraag ingediend voor gehaakte vlaggen. Als ze dat als gelijk stellen moeten we over de 7.000 heen en anders is ons record hoe dan ook een wereld record. Toch houden we van een uitdaging dus we gaan voor.... 10.000!!


Jij kan ons helpen! Hoe? Door mensen op te roepen om mee te doen, door zelf mee te haken, door haal challenges te organiseren, "haak"-Tea's , wol cafés enz enz. Daarnaast kun je ook wol doneren, geld voor wol, haaknaalden en lint. Ook kun je via voorinschrijving een stuk slinger bestellen die je na 13 maart 2018 ontvangt nadat het record is afgerond op onze 10e verjaardag!

Waarom doen we dit naast dat het leuk is om ons jubileum op ludieke wijze te vieren?

Na diagnose kanker zakt de grond onder je voeten vandaan en het leven weer oppakken is vaak nog niet zo makkelijk. Niet voor de persoon zelf en ook niet voor de naasten want kanker heb je niet alleen , kanker heb je samen. Het vergt kracht en moed om vanuit overleven het leven weer te be-leven en wij van de Nije Stichting willen je daar graag bij helpen. We zijn druk bezig met de Nije Hoeve; centrum voor (na) zorg en ondersteuning bij kanker.
We hopen deze hoeve in ons jubileum jaar te openen en jij kunt daarbij helpen.

Als bedrijf kun je Noaber worden ( je ontvangt als dank een deel van de slinger)
Je kunt je laten sponsoren bij beweegevenementen , je kunt zelf een evenement opzetten, je kunt meedoen met de twee auto-tourtochten waarvan we het goede doel zijn, je kunt doneren en je kunt nu ook voor ons haken.

Wat we vooral heel bijzonder vinden is dat onze gasten in het Nije huis zo veel plezier beleven aan samen iets creëeren en het idee dat je meewerkt aan een project waardoor (ex) kankerpatiënten en hun naasten meer kwaliteit van leven kunnen ervaren is toch fantastisch?

Doe je mee?
 

Tel niet de dagen maar laat de dagen tellen!

 

Klik hier voor meer info!

 

Volg ons via fb https://www.facebook.com/NijeSlingers/