Terug naar overzicht

12 december Kerstfair en aangepast open huis

Ben jij ook zo benieuwd naar de Nije Hoeve? Kom dan zondag naar onze Kerstfair/open huis. We maken er een gezellige dag van, uiteraard geheel conform de huidige Corona maatregelen.

 

Hoewel nog niet alles klaar is, gaan wij vanaf zondag 12 december onze activiteiten in de hoeve starten. Een kleine, aangepaste, kerstfair, een "altijd prijs" loterij van onze loterij dames, leuke Nije en kerstartikelen en uiteraard koffie, thee, glühwein en snert.

De week aansluitend gaat de hoeve ook open voor onze gasten.

 

Vergeet niet je QR code mee te nemen, wij zijn helaas genoodzaakt deze bij toegang te controleren!

 

Omdat wij gebonden zijn aan de Corona regels, kunnen wij slechts in hele kleine groepjes aan belangstellenden de boerderij van binnen laten zien.

Ben jij zelf geraakt door kanker, kom dan nu vooral voor de kerstfair, de loterij en een kopje koffie. En kom in de komende weken terug, dan krijg je van ons een persoonlijke rondleiding en vertellen wij je graag alles in alle rust. Je bent van harte welkom!

 

Van dinsdag t/m vrijdag ontvangen onze gastvrouwen je graag met een kopje koffie/thee en een luisterend oor. Ook zijn er (bijna) dagelijks mooie activiteiten, waar je aan kunt deelnemen.

 

 

 

Meer nieuws