Terug naar overzicht

De Bollen van Nollen wr de lekkerste en een geweldige opbrengst voor de Nije!

Hoe blij en dankbaar kun je zijn!!!
Op 7 januari mocht ik op bezoek bij de pas verbouwde bakkerij van Nollen! Eerst werd ik verrast met een prachtige cheque van 10.000,- van de oliebollen actie! Uiteraard daarbij een kopje koffie en een heerlijke appel-kaneel cake ( aanrader!!). Toen mocht ik met Marieke mee de bakkerij door.... en wat bijzonder om te zien dat in dit gebouw , dat er van de buitenkant wel een beetje uit ziet als een grote productie fabriek, van binnen tóch een geweldige ambachtelijke bakkerij zit!! Hoewel de ruimtes heel groot zijn en er veel grote professionele ovens, koeling en rijs-kasten staan is overduidelijk met hoeveel passie hier nog alles met de hand gemaakt wordt. Heel bijzonder ook om te zien dat de eigenaar die me net nog de cheque overhandigde, hier zelf nu met een netje op zn hoofd eigenhandig het rozijnenbrood staat te kneden en vormen.
Gevaarlijk werd het even op de afdeling waar alles ingepakt werd en we een stapeltje afgesneden randjes van de zojuist gemaakte arretjes cake ontdekte ... natuurlijk even een stukje moeten proeven maar keurig de aangeboden zak voor thuis afgewezen zodat ik me thuis weer op de kh-arme maand kan richten (😱). We zijn zo enorm dankbaar dat we partner mogen zijn van dit mooie bedrijf en haar mooie team, zo dankbaar dat we dankzij de oliebollen actie ons werk kunnen blijven doen en mega dankbaar dat we nu al weer mogen mee brainstormen over hoe het de komende oliebollentijd nog beter kan. Het was een geweldige ochtend en een prachtig en dankbaar resultaat!
Grote dank aan Nollen en aan iedereen die aan dit succes heeft meegewerkt en uiteraard aan jullie allemaal die deze heerlijke bollen gekocht hebben!! Kan niet wachten tot het weer zover is 😉

 

 

Meer nieuws