Terug naar overzicht

Festival The Comfort Zone, voor mensen geraakt door kanker

“The ComfortZone” is het eerste unieke festival speciaal voor (jong) volwassenen die geraakt zijn door kanker!

Op dit festival kan men genieten van (akoestische) muziek, cabaret, even ontspannen door middel van een hand- of voetmassage, workshops en ervaringsverhalen. Op een manier die de bezoekers het comfort geeft wat ze nodig hebben, in een mooie omgeving en in de sfeer van een festival of de parade. Zittend, hangend, liggend en met fijne faciliteiten.

 

Er is een heel divers aanbod samengesteld, zo komt bijvoorbeeld Esther Schouten (Wereldkampioene Boksen). In 2007 kreeg Esther lymfeklierkanker. Na een periode van zware chemokuren en bestralingen, kwam zij er weer bovenop. Na deze moeilijke tijd zette Esther alles op alles en werd wederom wereldkampioene.

Ook kan men luisteren naar het boeiende verhaal van Loek Peters (acteur), de grappige liedjes van Barbara Breedijk (cabaretière) of gaan dansen in de Silent disco, trouwen voor 1 dag met wie men maar wil of gewoon genieten van alles wat er voorbij komt.

 

Er wordt een comfortabele plek gecreëerd, waar men kan genieten; om even aan alles te ontvluchten en waar men tegelijkertjd in ontspannen sfeer informatie kan inwinnen, vermaakt en verrast kan worden.

 

Een dag voor jong en oud, op zaterdag 10 augustus 2019, die begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 op het prachtige landgoed Schovenhorst te Putten.

 

Voor het programma en meer informatie klik hier.

 

Meer nieuws