Terug naar overzicht

Gemeente Hengelo helpt in onze tuin!

In maart hebben we op de Slingerbeurs in de Oude Gieterij een mooie match gemaakt met de gemeente Hengelo.

Ze wilden ons te helpen met de realisatie van een mooie tuin achter ons inloophuis en vol enthousiasme werden er plannen gemaakt.

Maar het enthousiasme trof niet alleen de gemeenteambtenaren, ook B&W wilde graag een handje helpen!

 

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver! Burgemeester Kerckhaert en enkele wethouders staken de handen uit de mouwen en hebben geulen gegraven voor stroomkabels voor de verlichting. Ook is er een begin gemaakt met de schutting!

 

Het tuinontwerp is gemaakt door Boomkamp en het hout geleverd door Kuhlkamp. Rouweler Beton zorgt voor de tegels voor de bestrating en dankzij de geweldige opbrengst van de haringparty Hengelo zullen we een heel eind komen met de uiteindelijke inrichting!

 

Natuurlijk zullen we jullie allen vol trots op de hoogte houden van dit tuinavontuur!

Hoewel we er nog lang niet zijn en er nog veel werk verzet moet worden, willen we alle mensen die zich hebben ingezet alvast heel hartelijk danken!

 

Burgemeester Kerckhaert en Wethouder Lievers aan het werk en let wel: het was niet alleen voor een "fotomoment" maar ze hebben de hele ochtend gegraven en gespit! (we kregen veel reacties op het krantenartikel en of ze echt geholpen hadden... het antwoord is dus volmondig: JA )

 

Meer nieuws