Terug naar overzicht

Geslaagd open huis in de Nije Hoeve

Zaterdag 11 januari was het zover, open huis in de Nije Hoeve. D.w.z. in de oude boerderij 't Laerhuys op het gezondheidspark, waar de Nije Hoeve gerealiseerd kan worden. Eerst zal er nog flink verbouwd moeten worden, maar we wilden heel graag aan iedereen laten zien hoe het er nu, voor de verbouwing, uit ziet.

 

En dat mensen benieuwd zijn, dat hebben we gemerkt. Velen wisten de weg te vinden, zowel gasten van de Nije Stichting als buurtbewoners en andere belangstellenden. Hartverwarmend hoeveel mensen, van heinde en ver, zijn gekomen!

Onze vrijwilligers leidden de gasten graag rond en tegen een kleine vergoeding was er koffie/thee met wat lekkers, warme chocomel, glühwein en snert verkrijgbaar.

De Nije Hoeve ademde, nu al, een warme en gastvrije sfeer.

 

En nu gaat het op naar de verbouwing. Daar gaat nog heel wat tijd en geld in zitten.

Bent u aannemer, bouwvakker of installateur en wilt u graag helpen? Neem dan contact met ons op. Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar sponsoring@denijestichting.nl.

 

Wil je straks in de Nije hoeve graag gastvrouw/gastheer worden of helpen met de nog aan te leggen moestuin, in de keuken, met de schoonmaak enz? Meld je dan aan als vrijwilliger en klik hier.

 

Tijdens de open dag zijn er prachtige opnamen gemaakt van de boerderij. Dank je wel Frank Wes!

 

 

 

 

 

Meer nieuws