Terug naar overzicht

Grote donatie Bakkerij Nollen aan de Nije Stichting

De oliebollen van Bakkerij Nollen hebben de 11e plek behaald in de landelijke AD oliebollentest. Dit jaar heeft bakkerij Nollen € 0,10 per oliebol gedoneerd aan De Nije Stichting.

De ‘Bollen van Nollen’ van Bakkerij Nollen werden ambachtelijk gebakken in de Centrale Bakkerij in Hengevelde. Ze waren verkrijgbaar in de tien winkels in Overijssel en in Hengevelde konden de oliebollen zelfs opgehaald worden via een echte drive-in. Op 30 en 31 december 2017 werden de Bollen van Nollen via een bezorgservice aan huis geleverd.

 

Voor iedere verkochte oliebol heeft Bakkerij Nollen € 0,10 gedoneerd aan De Nije Stichting. In totaal heeft bakkerij Nollen een bedrag gedoneerd van maar liefst € 11.000,- ! Vandaag tijdens de opening van het nieuwe pand van de Nije Stichting hebben Vincent Nollen en Marieke Mijnen namens bakkerij Nollen de cheque overhandigd aan Debby Nijenhuis. Bijzonder dankbaar zijn wij voor deze fantastische donatie!!

Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen, zegt het volgende over de Nije Stichting: ‘Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. In De Nije Stichting heb ik een partner gevonden. Het gaat hier niet om een eenmalige actie, maar om een partnerschap voor meerdere jaren.’

 

Over Bakkerij Nollen

Bij Bakkerij Nollen worden alle producten ambachtelijk bereid in de Centrale Banket Bakkerij in Hengevelde. De producten zijn verkrijgbaar in de 10 winkels in Overijssel, maar worden ook geleverd aan supermarkten, dagwinkels, horeca en wederverkopers in de regio.

 

 

We zijn zo dankbaar voor de betrokkenheid en inzet van iedereen, hartverwarmend!!

 

 

Meer nieuws