Terug naar overzicht

Laatste ronde, deuren aan de Hartstralaan gaan 28 juni dicht

M.i.v. 1 juli zal de Nije Stichting niet meer gevestigd zijn op aan de H. Hartstralaan 100 in Hengelo. Daarna zijn wij - in afwachting van de Hoeve en de verbouwing die erop volgt - voor het eerst in 11 jaar voorlopig ‘Huis-loos’.

 

Daarom zal de Nije Stichting in de zomermaanden juli en augustus gesloten zijn voor dagelijks bezoek. Wel zijn wij telefonisch en per email bereikbaar via info@denijestichting.nl en 074-2772772. Na deze periode zullen we tijdelijk een aangepast programma uitvoeren op een locatie die op een later moment bekend wordt gemaakt. Ook wordt er gewerkt aan verschillende activiteiten op een andere locatie, zoals lezingen en speciale bijeenkomsten.

 

Stuntverkoop

Omdat wij niet de gehele inboedel willen meenemen of opslaan, houden wij eenmalig een stuntverkoop van Nije verkoopspullen, vlaggenlijnen en zelfs meubilair. Bijna alles mag weg voor bodemprijzen.

Dus: Wil je nog mooie slingers, sjaals, tasjes met Bianca Leusink print, of vind je onze prachtige stoelen zo mooi staan aan jouw eigen tafel?
Kom dan vrijdagmiddag tussen 12 en 3 naar onze final sale.
Alles moet weg, dus sla je slag!!!!

 

U bent van harte welkom

De stuntverkoop zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 14 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur op de vierde verdieping van de H. Hartstralaan 100 te Hengelo. U bent van harte welkom!

 

Nieuwe situatie

Op de verkoopmiddag hopen we ook meer te kunnen presenteren over de nieuwe situatie in de Nije Hoeve en het aangepaste programma na de zomervakantie.

 

Meer nieuws