Terug naar overzicht

Look Good... Feel Better

Op woensdag 22 juni is het team van Look Good Feel Better Hengelo aanwezig bij de Nije Hoeve.

 

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel.

Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact. Sommige mensen denken misschien: waarom maak je je druk over je uiterlijk als je kanker hebt? Maar als je ’s ochtends wakker wordt en je jezelf niet meer herkent in de spiegel, is dat heel heftig. Je uiterlijk is cruciaal om je goed te voelen, dat wordt zowel bevestigd door patiënten als door onderzoek.

 

Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen.

 

Teams van beauty professionals geven workshops. Tijdens een workshop krijg je tips en adviezen over de verzorging van je huid en make-up a.d.h.v. een "12-stappenplan". Vervolgens ga je zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Na afloop krijg je een voor jou samengesteld "productentasje" en een "stap voor stap instructieboekje" mee naar huis.

Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentaie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van haarwerken en alternatieven voor haarwerken zoals mutsjes en sjaals.

De workshop wordt geleid door een gediplomeerd en gespecialisteerde schoonheidsspecialist.

 

Kik hier voor meer informatie en aanmelden

 

Meer nieuws