Terug naar overzicht

Nije Teams voor Samenloop voor Hoop

Samen lopen tegen kanker tijdens Samenloop voor Hoop....

 

Wij willen vanuit het Nije huis heel graag een paar Nije teams inzetten. Het lopen is in estafettevorm dus je hoeft bij een team met voldoende deelnemers bijvoorbeeld maar 2 x een uurtje te lopen. Het is een prachtig evenement met een mooi programma en een aantal prachtige ceremonies. De openingsceremonie en met name ook de kaarsenceremonie zijn heel erg bijzonder om mee te maken.


Iedereen die kanker heeft (gehad) wordt door een speciaal team, waaronder het Nije huis, als eregast ontvangen en in de watten gelegd. Het inschrijfgeld bedraagt maar 15,- en wij zouden het geweldig vinden om met een enorme groep door het FBK stadion en Het Gerardus Majellapark te lopen als meerdere teams. Voor iedereen die de Mont Ventoux op gaat is het een mooie kleine oefening en het is 24 uur lang echt een uniek event. We slaan er zelfs 1x de ladiesride voor over...


Wil je mee doen en er 25 en 26 juni in Losser of 2 en 3 juli in Hengelo samen met ons een onvergetelijke dag van maken? Meld je bij ons aan zodat we een mooie verdeling van teams kunnen maken en er altijd een paar van ons tegelijk kunnen lopen (wat het natuurlijk ook heel gezellig maakt). Vraag ook in jouw omgeving of er mensen mee willen...

 

Samen tegen kanker... doe je mee?

Laat het ons weten! Geef ook even aan of je naast wandelaar een "survivor" bent, want dan is er voor jou nog een speciale verrassing.
Het is de eerste Samenloop voor Hoop voor zowel Losser als Hengelo... Laten we met elkaar zien wat wij hier in Twente samen kunnen?

 

Meer nieuws