Terug naar overzicht

Nije kanjer in het zonnetje, Hans Krabbenbos

Elke maand zetten wij een Nije kanjer in het zonnetje, uit dank voor hun inzet voor de stichting en ook om jullie wat meer te kunnen vertellen over de kanjer van de maand.

 

Deze maand Hans Krabbenbos.

 

Dik verdiend om een keer in het zonnetje gezet te worden want deze kanjer komt elke woensdag uit Enter naar Hengelo voor onze Nije gasten en zeker ook voor ons.

Als Hans binnenkomt , komt er namelijk ook echt wat binnen...rust, begrip, emphatie, wijsheid en vooral ook heel veel openheid en vriendelijkheid. Normaal gesproken zou je kunnen zeggen dat zo'n iemand aan een half woord genoeg heeft en dat is nou net het bijzondere...Hans heeft daar geen woorden voor nodig. Op een of andere manier voelt hij altijd precies aan wat er speelt en wat er nodig is.

 

Voor sommigen kan dat misschien wat zweverig overkomen wat ik nu schrijf en ik zou Hans ook zwaar te kort doen als ik hem niet als heldervoelend omschreef, maar het is ook juist de aardse connectie die hij maakt door heel goed te luisteren en zijn bijzonder veel levenservaring.

 

Hans is Reiki Master en heel veel meer...zo is hij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het lokaliseren en weghalen van aardstralen, hij kan met de wichelroede stralingen maar ook water opsporen en is een veel gevraagde man door heel nederland om daarin anderen te ondersteunen.

 

Bij ons houdt Hans zich bezig met Reiki en neemt daarin ook al zijn andere studies mee.

Vaak gehoord dat de mensen een heel stuk lichter de behandeltafel weer verlaten en ook bij accute pijn bleek hij een verzachtende methode te hebben.

 

Hans heeft naast bovenstaande een passie voor muziek en fotografie en is een mensen-mens.

 

Wij zijn bijzonder blij met de aanwezigheid van Hans en elke keer weer blij als we hem binnen zien komen. Een bijzondere man met een bijzondere gave en absoluut een keer de moeite waard om hem te ont-moeten en een stukje lichter de kamer weer te verlaten.

 

Niks zweverigs aan...gewoon doen.

 

Dankjewel Hans dat je er bent!

 

Meer nieuws