Terug naar overzicht

Nog enkele plaatsen beschikbaar: Informatiedag Reflexzonetherapie en kanker

Van 24 tot 30 september 2018 vindt op wereldniveau de Internationale Week van de Reflexologie plaats. In deze week wordt aandacht geschonken aan één bepaald thema. De Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) heeft voor 2018 het thema ‘kanker’ gekozen.

Reflexzone therapie laat positieve effecten zien op de kwaliteit van leven van (ex)kankerpatiënten. De massage geeft de patiënten rust en ontspanning, wat basisvoorwaarden voor het lichaam zijn om zich te kunnen herstellen. De massages stimuleren het zelf genezend vermogen van het lichaam, ontspannen het lichaam en verbeteren de doorbloeding. Hierdoor worden de gifstoffen sneller uit het lichaam verwijderd en kunnen de bijwerkingen zoals misselijkheid, vermoeidheid en duizeligheid verminderen. De methode is veilig en heeft geen bijwerkingen.

Therapeuten van de VNRT geven in deze speciale week bij inloophuizen uitleg over reflexZone therapie en Heby doet dit vooral graag door het je zelf te laten ervaren!

DAAROM IS HEBY TELKAMP OP DONDERDAG 27 SEPTEMBER VAN 09.30 UUR TOT 16.00 UUR AANWEZIG BIJ DE NIJE STICHTING!

Er zijn nog enkele plekken vrij voor een mini behandeling van een half uur en indien u daar belangstelling voor heeft, neem dan contact met ons op via info@denijestichting.nl of 074-2772772.
 

U bent van HARTE welkom.

 

Meer nieuws