Terug naar overzicht

Oproep voor deelname aan onderzoek naar succesvolle werkhervatting

Een succesvolle terugkeer naar de werkvloer is een belangrijk aspect van het herstel na kanker. Hierbij is goede ondersteuning van de werkgever essentieel. Maar hoe kan uw werkgever u het beste ondersteunen?

 

Om deze vraag te beantwoorden is men bij het Coronel Instituut van het Amsterdam UMC (locatie AMC) bezig met het MiLES project. Voor dit onderzoeksproject is een website ontwikkeld die uw werkgever op een praktische manier ondersteunt om met u in gesprek te blijven, tijdens elke fase van uw herstel. Alles om te zorgen dat u zich niet alleen gesteund weet door uw werkgever, maar straks ook succesvol terugkeert naar uw werk.

 

Het Coronel Instutuut zoekt deelnemers die willen helpen om te onderzoeken of deze website effectief is voor een succesvolle re-integratie.

 

U kunt meedoen als u:

  • in de afgelopen twee jaar de diagnose kanker heeft gekregen
  • tussen 18 en 63 jaar oud bent
  • op dit moment onder contract staat bij een werkgever en minder dan een jaar volledig of gedeeltelijk ziek gemeld bent
  • uw werkgever heeft verteld dat u kanker heeft.

Voldoet u aan deze punten?
Dan wil het instituut u graag oproepen deel te nemen aan het onderzoek. Om gezamenlijk te kunnen zorgen voor een betere begeleiding tijdens terugkeer naar werk.

 

Meer informatie en inschrijven kan via de volgende link: https://amccoronelinstituut.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3jACmdn0UAk6vUV

 

Heeft u een vraag?
Neem dan contact op met Michiel Greidanus; hij leidt dit onderzoek. Bel of mail hem gerust als u meer wilt weten. Tussen 9.00 en 17.00 uur is hij te bereiken op 020-566 4878. Of stuur een mailtje naar milesonderzoek@amc.nl.

 

 

Meer nieuws