Terug naar overzicht

Ride for the Roses, doe je mee?

4 september is de Twentse editie van de Ride for the Roses.

 

Wij kunnen vol trots en dankbaar melden dat we verkozen zijn tot het locale doel en Debby Nijenhuis is benoemd tot ambassadrice van deze Twentse editie!

 

Uiteraard trappen wij letterlijk mee tegen kanker en voor kwaliteit van leven...doe je met ons mee? We hebben een wielerploeg opgezet en je kunt meefietsen met de volgende kilometerstanden: 25, 50 of 100.

klik op de link om je in te schrijven en zoek onze naam " De Nije Stichting" tussen de wielerploegen. https://www.ridefortheroses.nl/mijn-ride/inschrijven/

( klik op aanmelden individueel en dan op aantal km dat je wilt fietsen en dan zoek je de ploegnaam, de rest wijst zich vanzelf. Je kunt daarna jouw eigen pagina opleuken met een persoonlijk verhaal, foto's en een filmpje)

 

Vanaf nu kun je elke donderdagmiddag ook meefietsen vanaf het Nije huis, onze fietsdame Gerrie van Essen heeft zich ook voor de ride ingeschreven, en we gaan elke donderdag alvast oefenen voor de ride.

Wil je of kun je zelf niet fietsen op 4 september? Wellicht wil je dan Gerrie een financieel duwtje voor het goede doel in de rug geven.

Sponsor Gerrie

 

Wil je ons helpen met uitdelen van de rozen aan alle deelnemers? Meld je dan bij ons aan via info@denijestichting.nl

 

 

 

Meer nieuws