Terug naar overzicht

SamenLopen voor Hoop in onze regio

Zoals wij al eerder vermeldden worden er dit jaar meerdere SamenLopen voor Hoop in onze regio georganiseerd en wel in Losser (16/17 mei), Haaksbergen (4/5 juli) en Hof van Twente (5/6 september). De diverse organisaties zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

 

Wat is Samenloop voor Hoop?

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs sponsorloop waarbij geld wordt ingezameld voor KWF, voor onderzoek naar kanker en voor locale projecten.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil.

 

Speciaal programma voor survivors/eregasten

Mensen die kanker hebben of hebben gehad zijn tijdens de SamenLoop voor Hoop de eregasten. Zij lopen (als zij dat willen) mee in de openingsronde en kunnen deelnemen aan een speciaal eregastenprogramma waarbij zij de hele dag in de watten gelegd kunnen worden.

 

Meld je aan als deelnemer of eregast

Wil je ook meelopen als deelnemer met een team of deelnemen aan het eregastenprogramma, meld je dan aan via onderstaande link:

 

Loper SamenLoop voor Hoop Gemeente Losser, 16/17 mei 2020

Eregast SamenLoop voor Hoop Gemeente Losser, 16/17 mei 2020

 

Loper SamenLoop voor Hoop Haaksbergen, 4/5 juli 2020

Eregast SamenLoop voor Hoop Haaksbergen, 4/5 juli 2020

 

Loper SamenLoop voor Hoop Hof van Twente, 5/6 september 2020

Eregast SamenLoop voor Hoop Hof van Twente, 5/6 september 2020

 

Voor alle SamenLopen in de provincie Overijssel klik hier

 

Meer nieuws