Terug naar overzicht

Vlaggetjes nieuws: 8 juli gaat het gebeuren....

Eindelijk is het zover... we gaan de slingers ophangen!!!!

En wel op 8 juli in De Grolsch Veste, tijdens de open dag van FC Twente.

Hoe mooi is dit? De Nije Stichting en FC Twente slaan de handen ineen.

Wat voor beide partijen een op zijn zachtst gezegd moeilijk jaar was, wordt op positieve wijze afgesloten. We hangen een positieve slinger op tegen kanker en steken FC Twente een hart onder de riem, want, zoals Debby altijd zegt, je moet toch iedere dag maar zelf de slingers ophangen. En dat geldt in dit geval helaas ook voor FC Twente.

 

Het open dag programma van FC Twente zal plaatsvinden van 12.00 tot 17.00 uur.

Voorafgaand hieraan wordt het laatste deel van de 9, 10 of meer km (dit zal op die dag bekend worden) lange gehaakte vlaggetjeslijn opgehangen onder het toeziend oog van de notaris.

 

Wilt u deze bijzondere gebeurtenis bijwonen? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Van 11 tot 12 uur kunt u de vlaggetjes van relatief korte afstand op de tweede ring bekijken. Na 12.00 uur is dit alleen mogelijk vanaf de tegenover gelegen tribune. En ook dit is natuurlijk prachtig, want het blijft een uniek schouwspel!

 

Aanmelden is verplicht. U krijgt t.z.t. van ons een bevestiging met een tijd om met ons naar boven te gaan. Dit geldt alleen voor iedereen die meegehaakt heeft. Alle andere geintereseerden kunnen de vlaggetjes bekijken vanaf Vak P en daarover later meer.

N.B. Heeft u geen bevestiging en staat u niet op de gastenlijst, dan mag u niet naar de tweede ring!!

Aanmelden voor bezichtiging na 12.00 uur is gewenst i.v.m. het beoogde aantal bezoekers aan de open dag van FC Twente.

 

 

 

Aanmelden opening: van 10.30 tot 11.00 uur ben ik bij de opening en ophangen van de vlaggetjes aanwezig en meld mij bij vak P. *

Aanmelding kijken naar Guinness Record Langste gehaakte vlaggenlijn *

Aantal personen aanwezig *
Naam *
Email adres *
Telefoonnummer *
woonplaats *
* verplicht

Meer nieuws