Terug naar overzicht

Vrijdag 16 september Nije Barbecue!!!

Op vrijdag 16 september organiseren wij in Het Nije Huis een gezellige Scanct barbecue, die toegankelijk is voor iedereen. Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in Het Nije Huis? Dan kan dat nu, en je steunt het inloophuis er ook nog eens mee!

 

Op deze middag kun je onbeperkt barbecueën voor slechts € 14,95 p.p. (kinderen tot 12 jaar betalen € 10,=).

De barbecue zal in het teken staan van de scandinavische roadtrip ( scanct) die 5 teams voor het Nije huis gaan rijden en begint om 17.00 uur.
Samen gezellig eten in onze tuin, de gelegenheid om elkaar te leren kennen en om het huis te bekijken. De Scanct teams zullen aanwezig zijn en we onthullen het bijzondere kunstwerk dat Bianca Leusink speciaal maakt voor het Nije Huis en dat we zullen gebruiken voor ons Scancovery avontuur 6 januari 2017!

Voor wie? Voor IEDEREEN die het Nije huis een warm hart toedraagt en voor iedereen die de Scanct volgt. We hopen dat onze collega Scanct teams ook gezellig komen eten en ons huis komen bewonderen.

Kom je ook?
Reserveer snel tickets!
klik op https://www.denijestichting.nl/het-nije-huis/acties/Scancovery-Trial

Doneer het aantal personen x 14,95 en vermeld in de opmerkingen Nije Scanct BBQ en met hoeveel personen je wilt komen. Betalen kan via Ideal.
Uiteraard kun je ook in ons Nije huis tickets reserveren.

 

Meer nieuws